logo

Szponzorálás

AZ OKNOPLAST CÉG SPORTFILOZÓFIÁJA

 
Úgy, mint a legjobb sportolókat, minket is az ambíció, a professzionalizmus és a fair play szabályok betartása jellemez. Ezért támogatjuk a sportot. Elsősorban a labdarúgásra koncentrálunk, mert osztjuk azt az értékrendet, amely ebben a sportágban a legjobbakat jellemzi – a kifinomultság, a meglepő újítások és a végrehajtás pontossága.
 

Miért pont a labdarúgás?

 
Minden meccs egy rendkívüli élmény, az izgalom az első sípszótól kezdődik hála a közönségnek és a focipálya hangulatának. A labdarúgás támogatása által nemcsak a márkánkat építjük, hanem képesek vagyunk szép élményeket biztosítani.
 

Tudjuk, miért játszunk

 
Az OKNOPLAST a magas színvonalat célozta meg. Európa egyik vezető innovációs cége vagyunk a nyílászárók piacán, és cégünk arculatának építésében. A mi csapatunkban – csakúgy, mint a focipályán, teljes a mozgósítás. Tudjuk, miért játszunk. A legnívósabb díjért játszunk – ügyfeleink elégedettségéért. Mint üzletágunk piacvezető cége és szakértője, azokkal a klubokkal működünk együtt, amelyek osztják az általunk is vallott értékeket – a tisztességes versenyt, az ambíciót és a tökéletességre való törekvést.
 

Folyamatosan vezetünk!

 
A klubok, akikkel együttműködünk, igazi mestereik a sportágnak. Ami közös bennünk – helyzeteket teremtünk, és ki is használjuk őket. Az OKNOPLAST volt az első cég Európában, aki olyan innovatív megoldásokat vezetett be, amelyek ma már standardként működnek a műanyag nyílászárók piacán. Megtartani a vezető pozíciónkat – igazi művészet. Hasonlóképpen, mint partnereinknek a futballpályán – ebben segít nekünk a tapasztalatunk, precizitásunk, valamint a legnívósabb technika és az esztétikus kivitelezés. Ezért is játszunk együtt!

debrecen

Debreceni bemutatóterem

Debrecen, Hadházi út 3.
Telefon: 52/322 234, Mobil: 30/457 8861
Nyitva: H-P: 9 - 17, Sz, V: Zárva

Honlapot készítette: Honlapsziget.hu