logo

Miért az Oknoplastot

kilincs

 

Legmagasabb minőségű termékek

A legmagasabb minőségű alkotóelemek, az automatizált géppark, de mindenek előtt a jól képzett munkaerő az OKNOPLAST termékek legmagasabb minőségének garanciája. Ennek bizonyítéka a Q-Zert európai minőségi tanúsítvány, amelyet a német ift Rosenheim Intézet ítélt oda a cégnek. Az OKNOPLAST az európai EN 14351:2006 szabvány szerint gyárt és termékeit CE jellel látja el. A cég független szakértők és a vevők elismerését is elnyerte, illetve több díjat és kitüntetést is kapott.


biztonság

Biztonság

Az OKNOPLAST márka a biztonságos otthon szinonimája. A cég több biztonsági megoldást kínál, amelyek fokozott betörés elleni védelmet biztosítanak. A többéves, hibamentes használat biztonságát és kényelmét alátámasztja a viszonylag hosszú garancia is, amelyet a cég a termékeire ad. A hosszú garanciát az ágazatban megszerzett sokéves tapasztalat, a beépítő csapatok folyamatos továbbképzése – amelynek nyomán a reklamációk aránya a nullához közelít – teszik lehetővé.


esztétika

Esztétika

A páratlan esztétika az a kifejezés, amit leggyakrabban hallani azoktól, akik már megvették az OKNOPLAST termékeit. A profilok és panelek gazdag választéka, a színek és kiegészítők széles skálája, de elsősorban a kidolgozás pontossága – ezek azon elemek, amelyeknek köszönhetően az OKNOPLAST termékei kinézetük és legmagasabb fokú esztétikájuk miatt kitűnnek a többi közül, és az épület valódi névjegyévé válnak.


 

beépítés

Professzionális értékesítői támogatás és beépítés

Bármelyik értékesítési ponton a Vevő professzionális kiszolgálásra számíthat, teljes körű tanácsadással a beruházás minden szakaszában. A speciális beépítő csapatok elvégzik a megfelelő felméréseket, valamint gondoskodnak a megrendelt elemek szakszerű beépítéséről. Az OKNOPLAST ezen felül komplex vásárlás utáni vevői kiszolgálást, garanciát és szervizt biztosít.

 

 

debrecen

Debreceni bemutatóterem

Debrecen, Hadházi út 3.
Telefon: 52/322 234, Mobil: 30/457 8861
Nyitva: H-P: 9 - 17, Sz, V: Zárva

Honlapot készítette: Honlapsziget.hu